< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

7 éve

XX. reál- és humántudományi ERDÉLYI TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA

Kolozsvár • 2017. május 18–21.

2017. május 18–21. között kerülnek megszervezésre Kolozsváron az XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia (ETDK) reál- és humántudományi szekciói. Az ETDK szervezője a Babeş–Bolyai Tudományegyetem, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet.

A konferencia kihívást, lehetőséget nyújt a magyar anyanyelvű diákoknak tudásuk, kutatásaik bemutatására. A bemutató hallgatók részvételi jogot szerezhetnek a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK).

A meghirdetett szekciókba február 1-től március 12-ig lehet jelentkezni az ETDK honlapján a bemutatandó dolgozat témájának, címének és a szakmai vezető nevének megjelölésével. A kivonatokat (a dolgozat összefoglalója) és a tanári igazolást március 21-ig kell feltölteni az online felületre. A dolgozatok végleges változatát április 24-ig elektronikusan, április 26–28. között pedig személyesen várják a KMDSZ-irodába.

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro