< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

9 éve

Őszi részképzés 2015

előzetes felhívás

Hamarosan lehet pályázni a 2015/2016-os tanév őszi szemeszterére vonatkozó teljes szemeszteres részképzésre vagy részképzős tanulmányútra.
A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől kapott egyéni befogadó nyilatkozat, illetve csoportos befogadó nyilatkozat. (Kérjük az innen letölthető befogadó nyilatkozatot használja!)
Javasoljuk az intézménytől még a jelen tanév tavaszi szemeszterének (vizsgaidőszak) végéig beszerezni az őszi félévre vonatkozó befogadó nyilatkozatot. A miniszteri ösztöndíjas részképzésről létezik egy a magyarországi fogadó felsőoktatási intézmény számára szóló Tájékoztató leírás. A befogadó nyilatkozat kérésekor szükség esetén ezt a tájékoztatót a pályázni kívánó hallgatók ismertessék a fogadó intézménnyel!
Javasoljuk továbbá, hogy a várható nyár közepi beadás miatt a tanulmányokra, egyéb tevékenységre vonatkozó igazolásokat, lehetséges mellékleteket készítsék elő illetve szerezzék be a pályázni kívánó hallgatók!

A részleteket illetően érdeklődjön a 0753-094945-ös telefonszámon vagy az office@kmei.ro címen.

Részletek a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet honlapján: http://www.kmei.ro/index.php

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro