< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

8 éve

MTA Prémium

posztdoktori kutatói program

Az Magyar Tudományos Akadémia pályázatot írt ki prémium posztdoktori kutatói támogatásra az MTA kutatóintézet-hálózatában és magyarországi egyetemeken a 2016. szeptember 1. és 2019. augusztus 31. közötti időszakra.

A pályázat nyílt magyar és más országok állampolgárai számára.

A prémium posztdoktori kutatás az MTA kutatóközpontjaival vagy önálló jogi személy kutatóintézeteivel, továbbá egyetemi befogadó kutatóhely esetén az MTA Támogatott Kutatócsoportok Irodájával létesített, teljes munkaidejű foglalkoztatásra irányuló jogviszony keretében végezhető a 2016. szeptember 1. és 2019. augusztus 31. közötti időszakban.

A pályázatokat 2016. március 22-én 8.00 órától (közép-európai idő szerint) legkésőbb 2016. április 20-án (szerda) 16.00 óráig (közép-európai idő szerint) elektronikusan lehet benyújtani a https://palyazat.mta.hu/premium_2016 elektronikus pályázati rendszeren keresztül (Figyelem! Az oldal március 21. után lesz elérhető!). Az elektronikus pályázati rendszerben történő lezárás után a kinyomtatott pályázatot aláírva legkésőbb a beadási határidő napján kell postára adni az MTA elnökének címezve:

MTA Titkárság Kutatóintézeti Főosztálya
1051 Budapest, Nádor utca 7., vagy 1245 Budapest, Pf. 1000

A pályázó az MTA internetalapú pályázati felületén nyújtja be pályázatát. Az akadémiai pályázati felület az Akadémiai Adattáron (AAT) keresztül érhető el. A pályázást megelőzően a pályázni szándékozónak regisztrálnia kell az Akadémiai Adattárban.

A pályázat benyújtásának feltételeiről, módjáról és határidejéről, a pályázat tartalmi és formai követelményeiről, tartalmi elbírálásáról, a támogatási feltételekről, és egyéb információkat az MTA honlapján olvashatnak.

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro