< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

11 hónapja

Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram 2023 – kutatási és nyári gyakorlat mobilitások

A Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretén belül kiírt kutatási és nyári szakmai gyakorlatra vonatkozó mobilitások jelentkezési határidejét meghosszabbítottuk.

A Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretén belül kiírt kutatási és nyári szakmai gyakorlatra vonatkozó mobilitások jelentkezési határidejét meghosszabbítottuk.

A jelentkezéseket a meghosszabbított határidő végéig, 2023. június 18. éjféléig nyújthatják be továbbra is a következő linken:

https://forms.office.com/e/8HHkGLXkKk

Bővebb információkért forduljanak Szmutku Melindához az alábbi e-mail címen: melinda.szmutku@ubbcluj.ro

A Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretén belül kutatási és nyári szakmaigyakorlat- mobilitásokra pályázhatnak alapképzős, mesteris és doktorandusz hallgatók. A pályázókat arra kérjük, hogy a jelentkezés előtt kérjenek a tervezett mobilitás időtartamára befogadó nyilatkozatot a fogadó felsőoktatási intézmény részéről, majd készítsenek és töltsenek fel egy kutatási tervet, amelyben indokolják meg, hogy a befogadó intézményben töltött idő hogyan fogja segíteni a kutatásukat, illetve a szakmai gyakorlat alatt mit szeretnének megvalósítani.

A befogadó intézménnyel a pályázó hallgatóknak kell felvenniük a kapcsolatot, ez csak akkreditált felsőoktatási intézmény lehet. A pályázatot megnyert hallgatók a kutatóút és a szakmai gyakorlat időtartama alatt ösztöndíjban részesülnek.

 

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro