< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

10 éve

II. Találkozások Konferencia

Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékek 5. Országos Találkozója

FELHÍVÁS

A Szegedi Tudományegyetem JGYPK Alkalmazott Humántudományi Intézet Magyar és Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék, valamint a Magyar Alkalmazott Nyelvészek és Nyelvtanárok Egyesülete2014. május 8–9-én konferenciát rendez   

II. Találkozások Konferencia – Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékek 5. Országos Találkozója címmel.

A szervezők szeretettel látnak mindenkit, aki érdeklődik az alkalmazott nyelvészet bármely részterülete iránt. Előadónak várunk minden alapképzésben, mesterképzésben és doktori képzésben résztvevő hallgatót, kutatót.

Mindkét konferenciára online lehet jelentkezni az alábbi honlapon a Jelentkezés menüpont alatt. Kérnénk a jelentkezőket, hogy figyelmesen töltsék ki a jelentkezési lapot, mivel a 3-as pontnál (az egyébként egy helyszínen, egy időben zajló) mindkét konferenciára lehet jelentkezni! Mégis fontos az elkülönítés, mivel szállást csak az Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékek 5. Országos Találkozójára jelentkező (veszprémi, miskolci, budapesti, szegedi, pécsi tanszékek) hallgatóknak és tanároknak tudunk biztosítani.

www.jgypk.hu/talalkozasok

A előadásokra a jelentkezési határidő: 2014. március 24. 

A konferencia előadásainak írott változatát lektorált tanulmánykötetben publikáljuk elektronikus formában és lehetőség szerint nyomtatott változatban. A konferenciakötetben azok a cikkek kapnak helyet, melyeket a zsűri és a szerkesztők elfogadnak.   

További információkat a honlapon közlünk a jelentkezések beérkezése után.

 

Kapcsolat: Klippel Rita, Tóth Eszter

e-mail: talalkozasok@jgypk.u-szeged.hu

Facebook: www.facebook.com/alkalmazott.nyelveszet

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro