< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

13 éve

Az év szakdolgozata 2011

Pályázat

Az MTA Modern Filológiai Társasága pályázatot hirdet „Az év szakdolgozata” címmel – nyelvtudomány, irodalom- vagy kommunikáció- és médiatudomány témakörben.

A társaság folyóirata, a Filológia.hu (www.filologia.hu) azoknak a végzett hallgatóknak a jelentkezését várja, akik 2010-ben vagy 2011-ben védték meg szakdolgozatukat nyelvtudomány, irodalomtudomány vagy kommunikáció- és médiatudomány témakörben. Idegen nyelvű dolgozattal is lehet pályázni.

A munkákat a Filológia.hu folyóirat szerkesztőbizottsága, a szakterület elismert szakemberei fogják bírálni. A legjobbnak ítélt dolgozatokat a folyóirat megjelenteti, illetve értékes könyvcsomaggal jutalmazza.

A legkiválóbb szakdolgozat írója megkapja az MTA Modern Filológiai Társaságának elismerő díját.

A dolgozatokat a filologia.hu@gmail.com címre várják, legkésőbb 2011. szeptember 30-ig.

A levél tárgyába írják bele:

Az év szakdolgozata, valamint a levélben adják meg a következő adatokat: a pályázó neve, egyeteme, szakja(i), témavezetője, a dolgozat megvédésének éve, a dolgozatra kapott érdemjegy, a dolgozat címe és témaköre.

A díjakat a társaság éves konferenciáján adják át.

A pályázatra benyújtott dolgozatokat a szerkesztőbizottság harmadik személynek nem adja át, csupán a Filológia.hu folyóiratban jelentetheti meg.

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro