< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

9 éve

A Márton Áron Szakkollégium TEHETSÉGGONDOZÓ pályázata

Pályázat határon túli magyar hallgatók és vezetőtanáraik (tutoraik) részére.

 MÁRTON ÁRON TEHETSÉGGONDOZÓ SZAKKOLLÉGIUMI PROGRAM  2014-2015

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet közösen pályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévben a magyarországi és szülőföldi felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató határon túli magyar hallgatók és vezetőtanáraik (tutoraik) részére a Márton Áron Tehetséggondozó Szakkollégiumi Programban való részvételre.

A pályázat célja: a felsőoktatásban tanuló kiemelkedő tehetségű és szorgalmú külhoni magyar fiatalok tudományos-kutatói tevékenységének elősegítése, ezáltal hozzájárulás a külhoni magyar közösségek értelmiségi utánpótlásának biztosításához.

A program a tutorális képzési, tudományos-kutatási programot biztosít, a szakkollégiumi programba felvett hallgatóhoz kapcsolódó tutorok (vezetőtanárok) által értékelt tudományos/művészeti igénnyel mérhető szakmai produktum elkészítését vagy egyéb tudományos-kutatói vagy művészeti teljesítmény elérését támogatja.

A pályázat benyújtásának határideje és módja: 

Az elektronikus adatlap a http://sao.bbi.hu felületen keresztüli internetes beküldési határideje 2014. december 2., éjjel 24.00 óra (közép-európai idő /CET/ szerint).

Az elektronikusan már benyújtott adatlap kinyomtatott és aláírt formájának és kötelezően csatolandó mellékletek postai beérkezésének és személyes benyújtásának határideje: 2014. december 3., 15.00 óra.

 

Részletek itt.

 

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro