< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

9 éve

A Márton Áron Szakkollégium KUTATÓI pályázata

Pályázat határon túli magyar hallgatók, hallgatócsoportok és vezetőtanáraik részére.

MÁRTON ÁRON KUTATÓI SZAKKOLLÉGIUMI PROGRAM  2014-2015

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet közösen pályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévben a magyarországi és szülőföldi felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató határon túli magyar hallgatók, hallgatócsoportok és vezetőtanáraik (tutoraik) részére a Márton Áron Kutatói Szakkollégiumi Programban való részvételre.

A program tutorális (vezetőtanár által segített, koordinált) képzési, tudományos-kutatási programot biztosít, a szakkollégiumi programba felvett hallgatókhoz kapcsolódó vezetőtanárok (tutorok) bevonásával tudományos igénnyel mérhető tanulmány elkészítését támogatja.

A pályázat benyújtásának határideje és módja: 

Az elektronikus adatlap a http://sao.bbi.hu felületen keresztüli internetes beküldési határideje 2014. december 1., éjjel 24.00 óra (közép-európai idő /CET/ szerint).

Az elektronikusan már benyújtott adatlap kinyomtatott és aláírt formájának és kötelezően csatolandó mellékletek postai beérkezésének és személyes benyújtásának határideje: 2014. december 2., 15.00 óra.

Részletek itt.

 

Copyright © 2011 Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék, Magyar Nyelv és Irodalom Szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro